Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Varox
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Manual Matematica Interactiva Clasa A Iv-a
1774 lei
Brand
032007
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Grupajele de jocuri didactice Matematica interactiva IV sunt realizate pentru invatarea si exersarea matematicii corespunzatoare nivelului carora le sunt destinate si respecta intocmai programa scolara.

Animatia, interactivitatea, continutul bogat in sunet si imagini, premiile oferite pentru rezultate bune, cat si comentariile moderatorilor Toby si Spiridus, simpaticele personaje care asista joaca, atrag mult copilul, iar jocurile isi ating scopul educational, ocupand eficient si util timpul liber al micului utilizator.

Totodata, varietatea exercitiilor si a informatiilor, alegerea la intamplare a acestora, fac din aceste jocuri instrumente inepuizabile, ale caror valoare de intrebuintare si grad de noutate se pastreaza timp indelungat.

Jucandu-se, micul utilizator invata si exerseaza rezolvarea exercitiilor matematice, dar nu numai; ca premii pentru stradania sa, acesta primeste povestiri captivante si bogate informatii de cultura generala: istorie antica, geografia lumii, zoologie etc.

In plus, utilizarea acestor jocuri are ca efecte colaterale deprinderea utilizarii calculatorului, cresterea vitezei de reactie si tastare, exersarea atentiei si a capacitatii de concentrare, acestea din urma fiind componente ale inteligentei care, la aceasta varsta, este in plin proces de formare.
Din Gura in Gura